+36 30 989 7329 (8 - 18 h) rendeles@porkolde.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: nyilatkozat) tartalmazza a web áruházunkban(továbbiakban: web shop)  megvásárolható termékekkel összefüggő személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a honlapon is. Fenntartjuk a jogot a honlap és a webshop szövegének megváltoztatására.

Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely nyilatkozatunk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk az info@porkolde.hu címre, rövidesen megválaszoljuk. Cégünk elkötelezett a honlap és a webshop szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartására, de a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal.

 

Adatkezelés
Cégünk számára alapvető cél a személyes adatok védelme, kiemelten fontosnak tartjuk a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az adatvédelmi koncepciónk a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik. A honlap és a webshop látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják.

Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.

(Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény, A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve, A Strasbourgban, 1981. január 28-án kelt, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló, az 1998. évi VI. törvénnyel kihirdetett Egyezmény, Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény.)

A honlapon és a webshopban előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra, cégünk nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban.

 

Vásárláshoz szükséges adatok:
Amennyiben a felhasználó vásárolni szeretne a webshopon, az első vásárlás alkalmával meg kell adni a szükséges adatokat, így a vásárló szállítási és számlázási adatait, e-mail címét, telefonszámát, elérhetőségét, a kapcsolattartó nevét. A vásárló jelezheti hírlevél igényét is, mely a vásárló által bármikor törölhető. A vásárlást e-mailben visszaigazolja a rendszer. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra.A megrendelés elküldésével a kiszállítást végző cég irányába a kiszállításhoz szükséges, személyes adatok továbbításához a vásárló hozzájárul. A vásárló a utánvéttel történő megrendelés elküldésével vállalja, hogy rendelkezik a megrendelt termékek ellenértékével a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Vásárló a megrendelés elküldésével elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

A vásárló az info@porkolde.hu email címre küldött üzenetében bármikor kérheti az adatai törlését, az eladó pedig kötelezettséget vállal arra, hogy azokat az email fogadása  után haladéktalanul, legkésőbb 30napon belül törli a vásárló kérésének megfelelően, erről tájékoztatja a vásárlót.